Arhiva

Ce ar fi TOTUL daca n-ar fi VIATA? Ar fi NIMIC!

Ce ar fi PIRANHA fara distractie? Tot NIMIC! Ce ar insemna DISTRACTIE fara "Cantari live in aer liber"? … Spuneti dumneavostra … !

Si tocmai pentru a incerca sa va oferim acest "TOT", pentru a va face sa va simtiti bine la noi, pentru DISTRACTIE, am lansat ideea de "Cantari live in aer liber"! Si pana sa ajungem aici au fost multi pasi! Pentru dumneavoastra am construit " cea mai mare si cea mai verde " terasa din Bucuresti si cea mai mare scena de club din tara!

Au venit la noi, pentru dumneavoastra, multi artisti consacrati care cu siguranta v-au facut sa va simtiti bine, v-au facut sa reveniti la noi week-end de week-end. Si va promitem ca si 2011 va asteapta cu multe alte surprize, cel putin pe masura celor din anii trecuti!

Multe dintre evenimentele noastre din trecut au constituit capete de afis ale publicatiilor de specialitate! Si sa nu uitam numele care s-au "perindat" prin Piranha: Iris, Cargo, Partizan, Sarmalele Reci, Benone Sinulescu, Quatrz, Kumm, Luna Amara, BlackBeers, Laurentiu Cazan, DN1, Acvila, Cri-Gri, El Negro, Vama Veche, Vita de Vie etc.

Suntem convinsi ca nu le-ati uitat, dar le vom mai enumera o data:

Ce se va intampla in continuare la Piranha? Ce surprize ne mai rezerva 2009? Suntem cu totii nerabdatori sa aflam!

Va asteptam in continuare!